Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

portal informasi 2022

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm
Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

My Blog


Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm


Nu blev så icke fallet utan valet föll på Bartosz Grzelak. I det senare fallet har AIK nämnts, men en övergång tycks vara utesluten. Uppdatering: Enligt Fotboll Sthlms källor verkar inte en övergång vara särskilt aktuell i nuläget. ” i en underrubrik men i artikeln rapporterar Daniel Kristoffersson att det aldrig har varit aktuellt med en övergång. Tidigare i sommar har det funnits uppgifter om att Daniel Amartey är på väg att lämna Premier League-klubben, något som hans agent Yussif Chibsah också bekräftat. I somras gick Daniel Granli på lån till danska AaB med en köpoption. Den 25-årige nordmakedoniern kom till AIK inför fjolårets säsong på ett halvårslångt lån som inte förlängdes på sommaren. Gustav Ludwigson gjorde succé under sin första säsong i Hammarby då han blev tvåa i Allsvenskans poängliga. Till denna säsong har vi fört resonemang om att optimera hans fortsatta utveckling och möjligheter till kontinuerlig speltid på elitnivå. Th᠎is art​ic le has  been cre ated by G SA Con᠎te᠎nt G᠎ener ator Demover si on.

Det är nog få AIK-are som glömt anfallare Kwame Karikari efter hans mål borta mot CSKA Moskva. Al-Duhail SC har letat anfallare sedan Mario Mandzukic lämnade i somras efter att ha floppat. Sedan är det klart att man sett att potentialen finns, men det är inte alltid man får ut den, sade Djurgårdens sportchef Bosse Andersson om sin förre spelare till Fotboll Sthlm för några veckor sedan. Redan efter några veckor valde klubben att bryta kontraktet av oklar anledning. Hammarbys Talanglag fortsätter att fylla på sin division 1-trupp. Nu har klubben värvat Noah Tesfai Negash som närmast kommer från AIK. Det har också blivit mycket spekulationer huruvida Bajen fick betalt för sin 29-årige stjärnspelare när han skrev på för Hajduk Split. Han är fotbollskrönikör på Gazzetta dello Sport. I gårdagens Gazzettan kritiserade Garlando Zlatan och skrev att han ”blir osynlig” i avgörande matcher. Pettersson kommer senast från Helsingborgs IF där han förra året stod fem matcher i Allsvenskan. På 17 matcher han han gjort sex mål och fem assist från sin ytterposition. Det är talangföreningen HTFF som själva avslöjar på sin hemsida att 18-åringen är klar för klubben. På försäsongen 2020 visade han upp sig två träningsmatcher för a-laget, men nu väntar alltså spel i HTFF.

File:SportWeek 2009 logo.jpg - Wikimedia Commons Och det är under 2020 som det har tagit fart på riktigt för den 21-årige offensive mittfältaren som har gjort 14 mål på 22 ligamatcher. Enligt Fotbolltransfers är affären nu helt klar och mittfältaren presenteras av den polska klubben under eftermiddagen. Det skriver Expressen i en artikel där man ger en bild av hur affären gick till. Nu har klubben meddelat att man lånar ut unge Robin Tihi till Superettan-laget AFC Eskilstuna för att ge 19-åringen mer speltid. Robin är en spelare vi värderar högt och tror har en stor framtid i AIK. Den 15 december påstås Milan vilja ha ett besked från Zlatan kring 38-åringens framtid och den 11 april tar klubben emot Juventus på hemmaplan. Jag vet att AIK ser en framtid i mig och det finns klubbar i Norge och på Cypern som är intresserade. Nej, det är ingenting som vi jobbar med. Sedan kan man ringa och fråga hur han mår och det har jag gjort. De flesta länder runt om i världen har stängt sina transferfönster, något som gjort att en del spelare hamnat i kläm då man inte lyckats hitta en ny klubb i Europa. Det finns också en vidareförsäljningsklausul på runt tio procent som skulle kunna bli värd en hel del i framtiden.

La Gazzetta dello Sport, prima pagina 14 ottobre 2020 Om Jildefalk skulle lämna posten som assisterande tränare till Bartosz Grzelak har AIK flera alternativ för att ersätta honom. Vi pratade nyligen, det var tänkt att snacket skulle tas nu under landslagsuppehållet. Så det var väldigt kul att få beskedet och jag har känt att det har gått bra för mig. Ett vanligt samtal. Jag har ju varit där länge och känner dem väl. Jag är AIK och varje träning och match jag gör i den svarta tröjan är ett stort ögonblick för mig. Enligt Fotboll Sthlms uppgifter stämmer det emellertid inte - våra källor säger att AIK inte är intresserade av att köpa spelaren. Även Elliot Käck, 31, stannar i klubben till 2023. Det skriver Expressen med hänvisning till sina källor. Nu rapporterar FotbollDirekt att klubben har siktet inställt på en ersättare: 18-årige Axel Wallenborg från BP. Enligt FotbollDirekt har inget av buden varit tillräckligt intressanta för Djurgården. PK Bråtveit ser ut att lämna Djurgården efter säsongen. För en knapp vecka sedan meddelade Djurgården att man räknade in Fredrik Ulvestad som en av spelarna som lämnar laget efter säsongen.

 
Advertisement

Iklan Sidebar