Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

portal informasi 2022

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm
Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

12 Minutes Of Filippo Inzaghi Showing He Was The Goal Scoring Expert - HD - Spekulationer uppstod om även assisterande tränaren Joachim Björklund skulle göra sorti, men det avfärdas nu av Jesper Jansson i Fotbollskanalen. Erfarenheterna han skaffat sig från de olika fotbollskulturerna avspeglar sig i hans ledarskap, och hur han tar sig an människor, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson. Han är en kvalitetsspelare som inte riktigt kommit tillbaka så pass efter sin skada att han just nu konkurrerar om en startplats hos oss, men vi hoppas och tror att den här höstsäsongen i Sirius kommer göra gott, säger sportchefen Jesper Jansson. Det är helt fel bild, menar sportchefen Jesper Jansson. Han är kvar som det ser ut nu, absolut, säger Jansson. Enligt den italienska tidningen Gazzetta dello Sport ska bland annat West Ham, Southampton, Celtic och franska Rennes nu visat intresse för den forne DIF-mittbacken. Enligt Sportbladet får AIK 15 miljoner i övergångssumma. AIK vann i år Elitettan och tog klivet upp till Damallsvenskan. This c ontent has  been g​enerated by GSA Con tent G᠎ener ator  D emov᠎ersion!

Dennis Widgren har haft svårt att ta en tröja i Hammarby i år då ytterbacken varit skadedrabbad. Den ghananske mittfältaren Abdul-Halik Hudu lämnar Hammarby för danska Lyngby BK. Hudu anlände till Hammarby 2017 men fick göra sin allsvenska debut först 2021, i Hammarby senaste match mot Degerfors. Elbouzedi startade sin karriär i irländska Malahide innan han gick till West Bromwich. Det var rubrikerna som omgärdade den förre DIF-anfallaren i höstas innan han bröt sitt avtal med Real Salt Lake City. I och med att Olunga spelade ett år i Djurgården innan han fyllde 23 år så har Djurgården rätt till solidaritetsersättning. Den 24-årige försvararen har skrivit på för norska Rosenborg och lämnar därmed Djurgården med två titlar i bagaget efter 93 tävlingsmatcher med fem mål och lika många assist. Har du eller dina agenter pratat någonting med AIK den här vintern? Men det blir ingen flytt till AIK för Asani som istället skrivit på för den ungerska klubben Kisvarda. Efter sin flytt fick han frågan, om just sin framtid - och då var han positiv till en förlängning. Milos är tydlig i sitt ledarskap, liksom i sin spelidé och i sin kravställning på spelartruppen. Då gick klubben ut med nyheten om att det är Milos Milojevic som blir Bajens nya huvudtränare.

På lördagskvällen skrev FotbollDirekt (som tidigare visserligen avfärdat just Milojevic som kandidat) att den 38-årige serben var klar som Bajens tränare. Det var viktigt för oss att få in en tränare med internationell erfarenhet samtidigt som han är uppdaterad på svensk fotboll. En av anledningarna till att Schüller ville spela i DIF var att hans flickvän sedan flera år bor i Stockholm. Anledningen var enligt honom själv att han ville gå tillbaka med att jobba med “sportslig verksamhet”. Enligt Expressen är Bajen på väg att värva Josafat Mendes, 18, från konkurrentklubben. På söndagsmorgonen bekräftar Expressen uppgifterna. Expressen skriver visserligen ”Arnautovic till AIK? AIK är på väg att sälja Eric Kahl till AGF Århus, uppger Expressen. Eric Kahl närmar sig AGF Århus i en affär som Sportbladet uppger vara värd runt 15 miljoner kronor. Enligt den kenyanska sajten Tuko kommer den förre DIF-anfallaren att dubbla sin lön i Qatar där han erbjudits 1,2 miljoner kronor i månaden plus bonusar. Cifuentes kommer liksom Lantz också lämna sin klubb trots en stark säsong i ryggen. Det är samtidigt ett stort ansvar att ha den här positionen i en klubb med de ambitioner Hammarby har.

Björn Paulsen blev sommarens första värvning för Hammarby. AIK första värvning i sommarfönstret kommer från de brittiska öarna. Eric Kahl gjorde succé i fjol i AIK men har mestadels varit skadad i år och det är först på slutet som den 19-årige ytterbacken har kommit tillbaka till planen. Enligt nyhetssajten har Hammarby kommit överens med den offensiva mittfältaren Gabs Goddey om ett lån fram till nästa sommar, men där det också finns en köpoption. Sent på söndagkvällen presenterade Hammarby Stefan Billborns ersättare, Milos Milojevic. De mediala turnerna kring Hammarbys tränarsituation, men nu ser det ut att vara klart att Milos Milojevic tar över. Även nye tränaren Milojevic är öppen för att samarbete med Björklund. Vi får se om vi kan arbeta med varandra allt eftersom, men “Jocke” har jättebra erfarenhet från spel på toppnivå som spelare, säger Milojevic. Det har knappast varit en hemlighet på sistone, men nu står det klart att Henok Goitom kör minst ett år till hos AIK. Enligt Expressen har klubben och spelaren kommit överens om att bryta kontraktet i förtid, vilket gör att matchen mot Elfsborg blir islänningens sista i AIK. This w as c​reated with G SA  Content Generator ​DE᠎MO!

Advertisement

Iklan Sidebar