Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

portal informasi 2022

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm
Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

We did a short road trip to the Dolomites (5hrs driving). We stopped the car almost every 5 meters because of the beautiful landscape. It reminded me to take the time and appreciate what is around you. Han är en offensivt lagd spelare som har gjort 15 mål i Division 1 Norra den här säsongen. Finländaren blev finsk mästare med HJK den här säsongen och har enligt sajten siktet inställt på en återkomst till Sverige. Tidigare i somras har det rapporterats om AIK:s intresse för Saletros, någon som verkar svalnat efter att klubben redan förstärkt med tre nyförvärv. Orsaken ska vara att klubben har varit tvungna att skära ner på kostnaderna inför 2021 till följd av coronakrisen och de investeringar som gjordes i nyförvärv under sommaren. Hammarbys förre anfallare har haft en rörig tid sedan han lämnade Sverige och spelade senast för turkiska Yeni Malatyaspor - som han nyligen bröt kontraktet med då klubben hade ekonomiska svårigheter. 29-åringen som har ett amerikanskt pass ska inte ingå i Hammarbys planer på längre sikt och klubben är därför redo att sälja honom i vinter, rapporterade Fotbolldirekt. Skulle Janosevic blir kvar i klubben kommer man ställas inför ett rejält målvaktspussel inför nästa säsong.

La Boxe, Boxing Beats, Aubervilliers, France Det är klart att man kollar på allt och hur det ser ut. PK har kontrakt i två år till, sedan kan man säga att vi haft diskussioner. Sedan vet jag också att han har flörtat med Djurgården via sina sociala medier. Jag ska väl visa att jag förtjänar att vara kvar också, säger han till Fotbollskanalen. Man måste tänka på att det är en väldigt stor klubb också, med många spelare som har ett väldigt bra cv. Inte som huvudtränare då, utan om man behöver hjälp i tränarstaben. Man har även lagt till att klubben kan få 20 eller drygt 20 miljoner med olika bonusar. Vi har gärna med oss Ulvestad 2021 och det är klart att man kan ha förhoppningar på det, även om det kommer bli svårt. Fredrik Ulvestad har gjort flest mål i Djurgården den här säsongen (9). Mittfältarens kontrakt med klubben går ut efter säsongen och det är ingen hemlighet att norrmannen siktar på en karriär utanför Sveriges gränser. This c​on᠎te nt w᠎as generated wi th t᠎he he lp ​of G​SA᠎ C᠎ontent  Generator​ Dem oversi on᠎!

Under Stefan Billborn spelar Hammarby Sveriges finaste fotboll, och det är klass på varje position i det här laget, säger han till klubbens hemsida. Per Karlssons avtal med AIK löper ut efter den här säsongen och tidigare har mittbacken öppnat för möjligheten att lämna klubben. Målvakten Jacob Rinne har tidigare varit öppen med att han är en Djurgårdssupporter sedan barnsben och drömmer om att en dag spela i klubben. Sedan tidigare sitter AIK redan på Samuel Brolin och Jacob Haugaard som har kontrakt under nästa säsong. Enligt Expressen har klubben och spelaren kommit överens om att bryta kontraktet i förtid, vilket gör att matchen mot Elfsborg blir islänningens sista i AIK. Nils-Eric Johansson såg sin chans i våras när AIK skulle till att byta tränare att få göra en comeback i klubben. 17-åringen Yasin Ayari har suttit på bänken tre gånger i Allsvenskan i år för AIK. Anfallaren anslöt till AIK 2019 och stod för tre mål under sin debutsäsong i Allsvenskan. Elias Andersson har varit en bärande spelare i det Sirius som gör en fin säsong i Allsvenskan 2020. Fyra mål har det blivit för mittfältaren som enligt FotbollDirekt nu finns på regerande mästarna Djurgårdens radar. Att förlänga med Sirius är absolut inte uteslutet. Post was c re​ated by G SA C᠎on᠎te᠎nt G​enerator  DEMO᠎.

Karlström agent tidigare i år var Per Jonsson, under perioden när han förlängde sitt kontrakt med Djurgården. Jesper Karlström har tidigare ryktats vara aktuell för en flytt till Lech Poznan efter säsongen. FotbollDirekt: Är det möjligt för er att lyckas behålla honom tror du? Djurgården har under hösten kopplats ihop med Sirius-spelaren Elias Andersson som stått för en imponerande säsong. Och vi har förutsättningar för att förstärka, det är jag inte främmande för, säger Andersson till Sportbladet. Men det jag kan säga är att jag haft en fantastisk tid här, har trivts väldigt bra med alla personer runtomkring laget och i laget och även min familj har trivts i Stockholm, säger han till SportExpressen. Men han trivs bra här, så det finns ett litet hopp, sa Bosse Andersson. Men Djurgårdens sportchef dementerar till Fotbollskanalen att han varit hemma hos Elias Andersson. Djurgårdens mittfältare Jonathan Ring sitter på ett utgående kontrakt som löper ut efter säsongen. Sportchefen Bosse Andersson har tidigare öppnat för att det kommer att ske förändringar inom Djurgårdens spelartrupp där det är oklart om Kevin Walker kommer att få fortsatt förtroende. 38-åringen har lett nederlagstippade Sandefjord till en (för tillfället i alla fall) säker placering i norska Eliteserien, men har ändå inte fått förnyat förtroende till nästa år.

Advertisement

Iklan Sidebar