Nio Tips med A Gazzetta Dello Sport

portal informasi 2022

Nio Tips med A Gazzetta Dello Sport

Nio Tips med A Gazzetta Dello Sport
Nio Tips med A Gazzetta Dello Sport

My Blog


Nio Tips med A Gazzetta Dello Sport


Anfallsreserven Bojan Radulovic är nära att säljas till HJK, uppger Sportbladet som skriver att det ”inte rör sig om någon större övergångssumma”. Bojan Radulovic lånas ut till HJK. Vidar Örn Kjartansson är klar för Vålerenga, men hans agent berättar för Fotbolldirekt att det i slutändan stod mellan Hammarby och den norska klubben. Mattias Mitku fick ett lärlingskontrakt med Djurgården under hösten och stod för tre inhopp. Under onsdagen meddelade klubben att man har valt att inte förlänga det låneavtal som man skrev med spelarens klubb FK Partizani. Under onsdagen rapporterade Magnus Sundvall, reporter på Jönköping-Posten att spelaren saknades när J-Södra drog igång sin försäsongsträning. Djurgården har brutit kontraktet med Curtis Edwards som under försäsongen befann sig långt ner i hierarkin. Mittbacken åkte under den gångna säsongen ur den kinesiska högstaligan med sitt Dalian Professional och tränar för närvarande med Djurgården på Kaknäs IP, rapporterar Sportbladet. Under måndagen kom norska uppgifter om att Hammarbys tränare Milos Milojevic är aktuell för att ta över Rosenborgs BK, något vi rapporterade om här i bloggen. 18-åringen öste in mål i P19-allsvenskan i fjol och har även fått visa upp sig i a-laget under säsongsupptakten. FotbollDirekt skriver samtidigt att AIK har visat intresse för Anthony van den Hurk som gjorde 18 mål i Superettan för Helsingborgs IF i fjol. ​Data h as  been c re​ated ᠎by GSA C on᠎te nt Generator D​em ov ersion!

Downtown Los Angeles Det har länge skrivits om Victor Edvardsen och Djurgården och enligt Sportbladet är en övergång nu i mål. Bosse Andersson säger till Sportbladet att Djurgården tittar på att förstärka. Det bekräftar Bosse Andersson i en intervju med Fotbollskanalen. Enligt Fotbollskanalen blir det hela officiellt snart. Enligt källor till personen bakom ska Aron vara “väldigt intresserad” av en flytt och att ett par klubbar visat intresse för honom. Spelaren tyckte också att ett lån på ett halvår var för kort, spelaren ska få en rättvis chans också, men allt gick jättebra. Som det ser ut nu så blir det så, säger spelaren själv till sajten. Hos de blårandiga har det funnits en förhoppning om att spelaren skulle skriva på det kontrakt som han erbjudits, men nu ser 26-åringen ut att ha valt ett annat alterntiv. Vi hade hoppats att han i alla fall skulle få spela en match så att han kunde visa att han håller. Man hinner knappt komma in i laget om man ansluter i januari, så därför började vi undersöka om vi kunde låna Une Larsson över ett år till. Expressen har intervjuat Fotios Costoulas, ägare till Panetolikos som har lånat in Jacob Une Larsson över 1,5 år.

Jacob ville bort från Sverige, som jag förstod det, och testa ett utlandsäventyr. Eftersom hon redan då spelade med Enskedes A-lag såg jag inte någon anledning till att försöka få henne att byta klubb där och då. I dag tränade kontraktslöse Denni Avdić med AIK P19, och han såg riktigt bra ut. AIK är på väg att värva John Guidetti. Fotbollskanalen och Aftonbladet har tidigare skrivit att 30-åringen är på väg att skriva på för sin gamla klubb och på torsdagsmorgonen sprang Fotbollskanalen in i Besara på Arlanda inför resan till Marbella. Nahir Besara är på väg att ansluta till Hammarbys träningsläger. Nu kan 47-åringen vara på väg att lämna igen. Men samtidigt har jag alltid känt att jag ska vara lojal mot mitt avtal. Deras tränare kommer inte att vara kvar till nästa säsong och även om de är nöjda med PK vill de ha målvaktsfrågan öppen tills att det kommer in en ny tränare. Men Jensen, som träffat både Djurgården och Hammarby, kan fortfarande landa i Stockholm inför nästa säsong. McGregor, en 19-årig anfallare på Jamaica, är alltså icke-EU-spelaren som Djurgården har sökt arbetstillstånd om. 2019 vann Djurgården serien, 2020 kom de fyra.

Den 28-årige mittfältaren har inte blivit vad Gnaget hade hoppats på när de värvade honom sommaren 2020 och nu ser alltså karriär ut att gå vidare i en ny klubb. Vi refererar vad andra skriver, bedömer trovärdigheten och publicerar egna nyheter. Vi kan konstatera att tiden i AIK tyvärr inte blev vad någon part tänkt sig eller hoppats och vi väljer nu i samförstånd att gå skilda vägar då säsongen avslutas. Rasmus Schüller har fått en fin start på säsongen även om hans insats i förlusten mot Degerfors knappast hör till hans bättre insatser i karriären. Så det är egentligen omöjligt att sia om hans framtid. Men det är inte mer konkret än så just nu. Och han vill inget hellre än att avsluta sin karriär här. På den här bloggen ger vi er uppdateringar kring AIK:s, Djurgårdens och Hammarbys silly season. I januari spelade 20-årige Sebastian Brolin i Hammarbys träningsmatch mot IK Sirius. Hammarbys talanglag slår till med en minst sagt oväntad värvning. Det är fyra mycket intressanta spelare som vi tar in på lån med option.

 
Advertisement

Iklan Sidebar